Welcome to IRCForumLarı®

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?
📌 Bilgilendirme: IRCForumlari.Web.Tr Online Skype destek hattı aktif edilmiştir. Online Skype destek adresi; sales@ircforumlari.web.tr

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde AshaBi tarafından oluşturulan Mike Tyson-Jake Paul maçıyla ünlenen 20 yaşındaki ring kızına mesaj yağıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 29 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Mike Tyson-Jake Paul maçıyla ünlenen 20 yaşındaki ring kızına mesaj yağıyor
Konuyu Başlatan AshaBi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AshaBi

AshaBi

Sunucu Sahibi
20 Eki 2023
10,763
19
38
İstanbul
www.ircforumlari.web.tr
Mike Tyson-Jake Paul maçıyla ünlenen 20 yaşındaki ring kızına mesaj yağıyor

Milyonlarca kişinin canlı takip ettiği Mike Tyson-Jake Paul dövüşünde, ring kızı olarak görev yapan Sydney Thomas bu maçın ardından adını geniş kitlelere duyurdu. 20 yaşındaki Sydney, binlerce mesaj aldığını ifade etti.

lSd2nxDpkUmzT8Isa-wsPg.jpg

Mike Tyson-Jake Paul dövüşünde üniversite öğrencisi olan Sydney Thomas isimli ring kızı şöhreti yakaladı.
vukxCe98SUyvD5YERZQF3w.jpg

Alabama Üniversitesi'nde öğrenci olan 20 yaşındaki Thomas'ın karşılaşmanın ardından sosyal medya hesaplarındaki takipçi sayısı hızla arttı.
JApqfJzIO0mtPbFB8sfDfQ.jpg

Thomas maç günü yaptığı paylaşımda, "Mike Tyson ve Jake Paul ile böylesine tarihi bir dövüşte ringe çıkma fırsatını elde etmek, asla söyleyebileceğimi hayal etmediğim bir şeydi. Böylesine muhteşem bir ekibin parçası olmaktan ne kadar minnettar olduğumu kelimelerle anlatamam . Tarih yazıldı ve bunun bir parçası olmaktan gerçekten onur duyuyorum." demişti.
404VEgYST0m3UXyADa4BgQ.jpg

Karşılaşmanın ardından ise binlerce mesaj aldığını belirten Thomas, "Hepinizden gelen yoğun sevgi ve destekle uyandım. Hepinize yeterince teşekkür edemiyorum ve ne kadar minnettar olduğumu ifade edemiyorum." ifadelerini kullandı.
X23nT9gXWkWqcnUHKbq4Nw.jpg

Thomas, Porto Riko'da düzenlenen bir dövüşte ilk kez ringe çıkmasının ardından Mike Tyson-Jake Paul karşılaşmasıyla 2. kez ringe çıktığını açıkladı.

Okumaya devam et...

Bu konuyu kimler açtı?

Üst Alt