Welcome to IRCForumLarı®

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?
📌 Bilgilendirme: IRCForumlari.Web.Tr Online Skype destek hattı aktif edilmiştir. Online Skype destek adresi; sales@ircforumlari.web.tr

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde AshaBi tarafından oluşturulan Wendel'den Galatasaray iddialarına yanıt başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Wendel'den Galatasaray iddialarına yanıt
Konuyu Başlatan AshaBi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AshaBi

AshaBi

Sunucu Sahibi
20 Eki 2023
10,858
19
38
İstanbul
www.ircforumlari.web.tr
Wendel'den Galatasaray iddialarına yanıt

Galatasaray'ın gündeminde olduğu iddia edilen Wendel'den transfer iddialarına yanıt geldi. Brezilyalı orta saha Zenit'in Rubin Kazan'ı 4-0 mağlup ettiği maçtan sonra yaptığı açıklamada takımda kalacağını ifade etti.

Rusya Ligi ekiplerinden Zenit forması giyen Wendel'in bir süredir Galatasaray'ın gündeminde olduğu iddia ediliyordu.

Milliyet'in haberine göre, Rubin Kazan mücadelesinin ardından kariyeriyle ilgili konuşan Brezilyalı futbolcu, "Dürüst olmak gerekirse, sezona bu şekilde başlayacağımı düşünmüyordum. Süper Kupa maçında iki kez asist yaptım. Sezonun ilk lig maçında iki kez ve bugün bir kez daha asist yaptım. Önemli olan bunu sürdürmemiz. Umarım Maksim Glushenkov'a tüm sezon boyunca asist yapmaya devam ederim. Zenit'e yardım etmek beni mutlu ediyor. Sadece takımıma yardım etmek ve Zenit'in benden istediği şeyi sahaya yansıtmak istiyorum. İstatistiklerimi geliştirmek için daha çok çalışacağım" diye konuştu.

Bu gelişmelerin ardından Galatasaray'ın rotasını McTominay ve Rios'a çevirdiği aktarıldı.

Okumaya devam et...

Bu konuyu kimler açtı?

Üst Alt