Welcome to IRCForumLarı®

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?
📌 Bilgilendirme: IRCForumlari.Web.Tr Online Skype destek hattı aktif edilmiştir. Online Skype destek adresi; sales@ircforumlari.web.tr

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde AshaBi tarafından oluşturulan Virgil van Dijk'tan sözleşme yanıtı: \"Görüşmeler sürüyor\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Virgil van Dijk'tan sözleşme yanıtı: \"Görüşmeler sürüyor\"
Konuyu Başlatan AshaBi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AshaBi

AshaBi

Sunucu Sahibi
20 Eki 2023
11,000
19
38
İstanbul
www.ircforumlari.web.tr
Virgil van Dijk'tan sözleşme yanıtı:

Liverpool'daki kontratı sezon sonunda bitecek olan Virgil van Dijk, yeni bir anlaşma için Merseyside ekibiyle görüşmelere başladığını söyledi. Ancak Hollandalı savunmacı gelecek sezon Anfield'da kalıp kalmayacağı konusunda hiçbir fikri olmadığını vurguladı.

Virgil Van Dijk, Trent Alexander-Arnold ve Mohamed Salah'ın sözleşmelerinin bu dönemin sonunda bitecek olması nedeniyle Liverpool'un üç önemli oyuncusunun geleceği konusunda belirsizlik sürüyor.

33 yaşındaki Van Dijk, sözleşme görüşmelerinin yapıldığını doğruladı.

"GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR"

Hollandalı savunmacı, "Görüşmelerin devam ettiğini söyleyebilirim ama bilmiyorum, gelecekte ne olacağını göreceğiz. Tüm odağım Liverpool'da, önümdeki maçları kazanmak istiyorum, başka bir şey değil. Geleceğin ne getireceği konusunda şu anda hiçbir fikrim yok. Size sadece görüşmelerin başladığını ve göreceğimizi söyleyebilirim.

"ODAK NOKTAMIZ LIVERPOOL"

Kendimi fiziksel ve zihinsel olarak çok iyi hissediyorum ve eğleniyorum. Doğru insanlarla görüşmeler devam ediyor ve bir karar verme zamanı geldiğinde sizlerin de [medya] bunu bileceğini düşünüyorum. Ancak şu anda tüm bağlılığımız ve odak noktamız Liverpool ve bu sezon başarılı olmak. Göreceğiz." diye konuştu.

Okumaya devam et...

Bu konuyu kimler açtı?

Üst Alt