Welcome to IRCForumLarı®

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?
📌 Bilgilendirme: IRCForumlari.Web.Tr Online Skype destek hattı aktif edilmiştir. Online Skype destek adresi; sales@ircforumlari.web.tr

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde AshaBi tarafından oluşturulan \"Toprağın kralı\" Nadal'ın veda turnuvası: Bilet fiyatları 25 bin euroya kadar yükseldi! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı \"Toprağın kralı\" Nadal'ın veda turnuvası: Bilet fiyatları 25 bin euroya kadar yükseldi!
Konuyu Başlatan AshaBi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AshaBi

AshaBi

Sunucu Sahibi
20 Eki 2023
10,800
19
38
İstanbul
www.ircforumlari.web.tr
SJ3GdpfuRUGauY89Rtbymw.jpg

Tenisin en büyük efsanelerinden Rafael Nadal, son kez korta çıkıyor. Bugün başlayacak veda turnuvasından önce konuşan İspanyol sporcu, "Emekli olmak için değil, kazanmaya geldim" dedi. 11 bin kişilik salondaki koltuklar karaborsaya düşerken, fiyatlar 25 bin euroya kadar yükseldi.

xduRhcaT_UmTQfp95JZ1tA.jpg

Kortlar, toprağın kralına vedaya hazırlanıyor. Tenis efsanesi Rafael Nadal, spor tarihine geçen kariyerini bu hafta noktalayacak. 38 yaşındaki yıldız, son turnuvasına milli takım formasıyla çıkacak.
ZhZNjfCdaEaZ_bgwrQhy6w.jpg

"Davis Cup'ta mücadele edecek İspanya kadrosunda yer alan Nadal'ı son kez izlemek isteyenler biletleri tüketti. Kralın vedasına özel dekore edilen 11 bin kişilik salondaki koltuklar karaborsaya düşerken, fiyatlar 25 bin euroya kadar yükseldi.
r1viP2tFNkG_fIRyC1LURA.jpg

Dış cephesine "Teşekkürler Rafa" yazılan kortta oynayacak Nadal, veda turnuvasından önce bile kazanmaya olan odaklandı.
_hjI-I1-FUGk8_3NeaY3jA.jpg

Nadal, "Emekli olmak için değil, takımın kazanmasına yardım etmek için buradayım. Bugüne kadar tutku, aşk ve adanmışlıkla çalıştım. Profesyonel kariyerime veda ederken bunun huzurunu yaşıyorum. Her zaman elimden gelenin en iyisini yaptım." açıklamasında bulundu.
YMpRLgM30kuOtmhib2QHSw.jpg

Tenisin Dünya Kupası olarak gösterilen Davis Cup'ta Nadal'lı İspanya bugün Hollanda ile karşılaşacak. Ev sahibi Matadorlar rakibine yenilirse, Nadal'ın kariyeri bu akşam bitecek.
yQ9OebHohEynGmghrCOxpw.jpg

İspanya yoluna devam ederse, yarı finalde Almanya - Kanada galibiyle eşleşecek. Nadal'ın son sahnesi olan "Davis Cup'ta büyük final, pazar günü oynanacak.
21jnPmmDE0O6U5YriyobEQ.jpg

Milli takımla beşinci kupasını hedefleyen Toprağın Kralı, koleksiyonunda çok daha fazlasına sahip. 14'ü Fransa Açık'ta olmak üzere 22 Grand Slam şampiyonluğu yaşayan Nadal, 1 kez olimpiyat altını kazandı.

Okumaya devam et...

Bu konuyu kimler açtı?

Üst Alt