Welcome to IRCForumLarı®

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?
📌 Bilgilendirme: IRCForumlari.Web.Tr Online Skype destek hattı aktif edilmiştir. Online Skype destek adresi; sales@ircforumlari.web.tr

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Sunucular kategorisinde Asena tarafından oluşturulan Sunucu Tanıtım Şablon ve Kuralları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 91 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Sunucular
Konu Başlığı Sunucu Tanıtım Şablon ve Kuralları
Konuyu Başlatan Asena
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena

Asena

Süper Admin
20 Ara 2024
14
0
1
Trabzon
Sunucu Tanıtım Şablon ve Kuralları

Değerli IRCForumlari.Web.TR kullanıcıları;

Yeni Sunucular Kategori Kuralları aşağıda yazıldığı gibidir.
Sunucu tanıtımlarınız tanıtım şablonuna uymak zorundadır. Şablona uymayan konular kilitlenip geri dönüşüme taşınacaktır.
Aynı sunucu tanıtımı birden fazla şekilde açılamaz.
Açılan yada açılmış herhangi bir Konu için "Güncel" bildirimi atılamaz.
Açılan konuda konu sahibi ve kullanıcılarımız ikili tartışma yapamaz.
Cinsel sitelerin tanıtım yapması kesinlikle yasaktır.
Linkli sunucular için ayrı ayrı konu açılması yasaktır.
Konu içerisinde teşekkürler vb.türden mesajlar için "Beğen" butonunu kullanmak zorunludur. Teşekkür içeren mesajlar yönetim tarafından silinecektir.
Sunucu tanıtımı yapmış ama sunucusu deaktif olan sunucuların konuları kilitlenip geri dönüşüme taşınacaktır.

NOT: Kategori içerisinde açılan her konu, konuyu açan kişinin sorumluluğundadır. Konularınızın silinmemesi ve güncel kalmasını istiyorsanız lütfen yukarıda yazılan kurallara uyunuz. Aksi takdirde konularınız kilitlenebilir, mesajlarınız silinebilir. Kurallara yeni kural ekleme, kural değişikliği Forumkolik.Net yönetiminin insiyatifindedir ve kategori kurallarını foruma üye olan herkes'in kabul ettiği varsayılır.

Örnek Şablon :

Kullanıcı Adı:

IRCD Sunucu Adı:

Sunucu Sahibi:

Sunucu Bağlantı Portları:

Toplam Link Sayısı:

Root Administrator:

Network Administrator:

Technical Administrator:

Services Administrator:

Server Administrator:

Co Administrator: