Welcome to IRCForumLarı®

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?
📌 Bilgilendirme: IRCForumlari.Web.Tr Online Skype destek hattı aktif edilmiştir. Online Skype destek adresi; sales@ircforumlari.web.tr

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haberler kategorisinde AshaBi tarafından oluşturulan SON DAKİKA HABERİ: LGS tarihi belli oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haberler
Konu Başlığı SON DAKİKA HABERİ: LGS tarihi belli oldu
Konuyu Başlatan AshaBi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AshaBi

AshaBi

Sunucu Sahibi
20 Eki 2023
10,978
19
38
İstanbul
www.ircforumlari.web.tr
SON DAKİKA HABERİ: LGS tarihi belli oldu

SON DAKİKA HABERİ: Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2024-2025 eğitim öğretim yılı LGS kapsamındaki sınavın 15 Haziran 2025'te yapılacağını açıkladı. Açıklamada geçen yıl yapılan sınavdan farklı bir uygulama olamayacağı da vurgulandı.

Son dakika haberi! Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın tarihi açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) yapılan açıklamaya göre, 2024-2025 eğitim öğretim yılı sonunda sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezi sınav 15 Haziran 2025'te yapılacak.

8'inci sınıf öğrencilerine yönelik LGS kapsamındaki merkezi sınavda tüm sorular 8'inci sınıf ders kitapları öğretim programlarında yer alan konu ve kazanımlar esas alınarak hazırlanacak.

Geçen yıl yapılan sınavdan farklı bir uygulama olmayacak. OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? 2024-2025 eğitim öğretim yılı dönemi, 20 Haziran 2025'de sona erecek.

Okumaya devam et...

Bu konuyu kimler açtı?

Üst Alt