Welcome to IRCForumLarı®

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?
📌 Bilgilendirme: IRCForumlari.Web.Tr Online Skype destek hattı aktif edilmiştir. Online Skype destek adresi; sales@ircforumlari.web.tr

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haberler kategorisinde AshaBi tarafından oluşturulan Sevgilisiyle buluşacaktı, bıçaklanarak yakıldı: \"Ruhani şeyler gördüm\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haberler
Konu Başlığı Sevgilisiyle buluşacaktı, bıçaklanarak yakıldı: \"Ruhani şeyler gördüm\"
Konuyu Başlatan AshaBi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AshaBi

AshaBi

Süper Üye
20 Eki 2023
17,124
19
38
İstanbul
www.ircforumlari.web.tr
Sevgilisiyle buluşacaktı, bıçaklanarak yakıldı:

Bursa'nın İznik ilçesinde ormanda bıçaklanmış ve bir kısmı yanmış halde cesedi bulunan 18 yaşındaki Mehmet Karabıyık’ın gözaltına alınan arkadaşı Ö.Ö. "Ruhani şeyler gördüğüm için onu bıçaklayıp, yaktım." diyerek suçunu itiraf etti. Katilin psikolojik sorunları olduğu iddia edildi.

HfPBnQTUk0uJ6TVZOLts2g.jpg

İznik’in kırsal Tacir Mahallesi'nde oturan Mehmet Karabıyık, dün sabah saatlerinde yakınlarına “Boyalıca Mahallesi'nde kız arkadaşımın yanına gidiyorum” diyerek evinden ayrıldı.
_tiHJMa280y2FXz1WSm4kQ.jpg

Akşam saatlerinde eve dönmeyen Karabıyık'a telefonla da ulaşamayan ailesi, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Ailenin kayıp başvurusunun ardından harekete geçen jandarma ekipleri, Mehmet Karabıyık'ın bulunması için çalışma başlattı.
-1Mo8iUAcE6AgyxaSa8tHw.jpg

Ekipler, Mehmet Karabıyık'ın, kırsal Aydınlar Mahallesi’nde ormanda kısmen yanmış halde cansız bedenini buldu.
5DLHyr-nNEW-KdebRlMn7w.jpg

İncelemede, Karabıyık'ın vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandıktan sonra yakılarak öldürüldüğü tespit edildi.
mBkBP1v8RE-0nGZRrtS_ng.jpg

Karabıyık’ın cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
JK9cudlVVE-IYhrd98y6dQ.jpg

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, Karabıyık'ın cep telefonu görüşmelerini incelemeye alıp, görgü tanıklarının ifadesine başvurdu.
Ov7LdIpfdEeCR7CmnNyQEQ.jpg

Ekipler, Karabıyık'ın arkadaşı olan ve psikolojik problemleri bulunduğu iddia edilen Ö.Ö.'yü gözaltına alındı. Jandarmadaki ifadesinde suçunu itiraf edip, cinayette kullandığı bıçağı teslim eden şüphelinin, “Ruhani şeyler gördüm. O yüzden Mehmet'i önce çeşitli yerlerinden bıçakladım, ardından da yaktım” dediği öğrenildi.

Okumaya devam et...

Bu konuyu kimler açtı?

Üst Alt