Welcome to IRCForumLarı®

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?
📌 Bilgilendirme: IRCForumlari.Web.Tr Online Skype destek hattı aktif edilmiştir. Online Skype destek adresi; sales@ircforumlari.web.tr

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haberler kategorisinde AshaBi tarafından oluşturulan Pencereye çıkıp böyle yardım bekledi, canını zor kurtardı! Yürekleri ağza getiren anlar yaşandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haberler
Konu Başlığı Pencereye çıkıp böyle yardım bekledi, canını zor kurtardı! Yürekleri ağza getiren anlar yaşandı
Konuyu Başlatan AshaBi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AshaBi

AshaBi

Sunucu Sahibi
20 Eki 2023
11,281
19
38
İstanbul
www.ircforumlari.web.tr
Pencereye çıkıp böyle yardım bekledi, canını zor kurtardı! Yürekleri ağza getiren anlar yaşandı

Sivas’ta sabah saatlerinde bir apartmanda çıkan yangın yürekleri ağızlara getirdi. Yangının çıktığı dairede yaşayan bir adam pencereye çıkarak kurtarılmayı bekledi.

0nCCOm8tbUmrPaKwIK0vWA.jpg

Edinilen bilgilere göre yangın sabah saatlerinde Kılavuz Mahallesi Tekke Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın 3’üncü katında meydana geldi.
V1TH3lRzsU-Zzr71H-xgjQ.jpg

Bilinmeyen bir nedenle evde yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
aFNiPgZVk0Gq6B2ejHDpAQ.jpg

Yangının büyümesiyle dairede yaşayan yaşlı adam kendini pencereye attı.
L7pdA6Onz0aIQMR-UcD6Rg.jpg

Pencereye çıkan yaşlı adam korkuluklara asılarak kurtarılmayı bekledi. İtfaiye ekiplerinin merdiven uzatmasıyla yaşlı adam bulunduğu yerden kurtarılarak aşağı indirildi. Yaşlı adamın sağlık durumun iyi olduğu öğrenilirken o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Okumaya devam et...

Bu konuyu kimler açtı?

Üst Alt