Welcome to IRCForumLarı®

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?
📌 Bilgilendirme: IRCForumlari.Web.Tr Online Skype destek hattı aktif edilmiştir. Online Skype destek adresi; sales@ircforumlari.web.tr

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde AshaBi tarafından oluşturulan Kadro dışı bırakılmıştı: Lyon'dan Zaha açıklaması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 44 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Kadro dışı bırakılmıştı: Lyon'dan Zaha açıklaması
Konuyu Başlatan AshaBi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AshaBi

AshaBi

Sunucu Sahibi
20 Eki 2023
11,029
19
38
İstanbul
www.ircforumlari.web.tr
Kadro dışı bırakılmıştı: Lyon'dan Zaha açıklaması

Lyon Teknik Direktörü Pierre Sage, kadro dışı bıraktığı Wilfried Zaha'yla ilgili açıklamalarda bulundu. Sage, " Geçtiğimiz hafta karşılaştığımız sorunlar hakkında Zaha'yla iyi bir görüşme yaptım. Ceza vermiş olmak için onu cezalandırmadık. Neden onu transfer ettiğimizi anlaması gerektiğini söyledim." diye konuştu.

Sezon başında Galatasaray'dan Ligue 1 ekibi Lyon'a kiralanan Wilfried Zaha, Avrupa Ligi'ndeki Rangers maçı sonrası antrenmana katılmadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılmıştı.

RMC Sport'a konuşan Teknik Direktör Pierre Sage, "Geçtiğimiz hafta karşılaştığımız sorunlar hakkında Zaha'yla iyi bir görüşme yaptım. Ceza vermiş olmak için onu cezalandırmadık. Ondan ne beklediğimizin farkında olmasını ve neden onu transfer ettiğimizi anlaması gerektiğini söyledim. Bu durum yetenekleriyle ilgili değil, takımla birlikte mücadele etmesiyle ilgili." diye konuştu.

Bu sezon Lyon formasıyla 3 maçta görev yapan Fildişi Sahilli oyuncu, bu mücadelelerde 1 asistlik skor katkısı verdi.

Okumaya devam et...

Bu konuyu kimler açtı?

Üst Alt