Welcome to IRCForumLarı®

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?
📌 Bilgilendirme: IRCForumlari.Web.Tr Online Skype destek hattı aktif edilmiştir. Online Skype destek adresi; sales@ircforumlari.web.tr

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haberler kategorisinde AshaBi tarafından oluşturulan Gazeteci Deniz Arman’a veda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haberler
Konu Başlığı Gazeteci Deniz Arman’a veda
Konuyu Başlatan AshaBi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AshaBi

AshaBi

Süper Üye
20 Eki 2023
17,075
19
38
İstanbul
www.ircforumlari.web.tr
Gazeteci Deniz Arman’a veda

İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren gazeteci Deniz Arman bugün son yolculuğuna uğurlandı. Babası için gözyaşı döken Arman’ın oğlu Volga Arman, “Sahadan gelen ve 1990'lı yıllarda ellerini taşın altına koyan bir ekipti. Çok fazla şey atlattılar, mahkemeler olsun, ölüm tehditleri olsun. Türkiye’nin hiç bilmediği, belki de onlar olmasa açığa çıkmayacak bir çok şeyi açığa çıkardılar.” diye konuştu.

Gazeteci Deniz Arman son yolculuğuna uğurlandı. Tedavi gördüğü hastanede 64 yaşında yaşamını yitiren Arman için Beşiktaş'taki Vişnezade Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Arman’ın oğlu Volga Arman, eski eşi Bercis Gülerman ve yakınları, burada taziyeleri kabul etti. Deniz Arman'ın tabutunun üzerine Beşiktaş atkısı ve bayrağı serildi. Cenaze törenine, Arman'ın meslektaşları da katıldı.
j_AR18x7QE2G6dDgcKvnPg.jpg
Babası için gözyaşı döken Volga Arman, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Sahadan gelen ve 1990'lı yıllarda ellerini taşın altına koyan bir ekipti. Çok fazla şey atlattılar, mahkemeler olsun, ölüm tehditleri olsun. Türkiye’nin hiç bilmediği, belki de onlar olmasa açığa çıkmayacak bir çok şeyi açığa çıkardılar. O yüzden o da babasıyla, benim Ülkü dedemle gurur duyardı gazeteci olarak. Ben de onunla gurur duyuyorum. Bana bıraktığı, Beşiktaş sevgisi ve onurlu bir yaşamın nasıl olduğu oldu.” ifadelerini kullandı. Arman’ın cenazesi, öğle vakti kılınan namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedildi.

Okumaya devam et...

Bu konuyu kimler açtı?

Üst Alt