Welcome to IRCForumLarı®

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?
📌 Bilgilendirme: IRCForumlari.Web.Tr Online Skype destek hattı aktif edilmiştir. Online Skype destek adresi; sales@ircforumlari.web.tr

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haberler kategorisinde AshaBi tarafından oluşturulan FETÖ elebaşının yeğeni Ebuseleme Gülen’den itiraflar: “Biraz da onlar yatsın” başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 28 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haberler
Konu Başlığı FETÖ elebaşının yeğeni Ebuseleme Gülen’den itiraflar: “Biraz da onlar yatsın”
Konuyu Başlatan AshaBi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AshaBi

AshaBi

Süper Üye
20 Eki 2023
16,995
19
38
İstanbul
www.ircforumlari.web.tr
FETÖ elebaşının yeğeni Ebuseleme Gülen’den itiraflar: “Biraz da onlar yatsın”

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen, YouTube’da yeni bir video paylaştı. Yeğen Gülen’in son videosundaki açıklamaları, örgütün üst yönetiminde yaşanan güç savaşlarını gözler önüne serdi.

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle örgütü yönetemediği ifade edilen Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen, YouTube kanalında yeni bir video paylaştı. Yeğen Gülen’in son videosundaki açıklamaları, Fetullah Gülen’in ve üst yönetiminin para için insanların dini duygularını sömürdüğünü, örgüte üye olan müritlerin geleceklerinin düşünülmediğini gözler önüne serdi. Ebuseleme Gülen, paylaştığı videoda en yakınındakilere karşı eleştirilerini sürdürürken, amcası Fetullah Gülen’in 15 Temmuz başarısız darbe girişimi sonrasında hapse atılanlarla ilgili söylediği sözleri de paylaştı. Ebuseleme Gülen, 15 Temmuz’dan 2 sene sonra örgüt elebaşı Gülen’e yaptıkları bir bayram ziyaretinde, “Hocam, Türkiye’de sizi seven insanlar hapislerde, yine buruk bir bayram yaşıyoruz.” denildiğini, karşılığında sinirli bir yüz ifadesi ile “Zamanında ben çok yattım, biraz da onlar yatsın.” cevabını aldıklarını söyledi.
FETÖ elebaşının Pensilvanya
ÖRGÜTÜN FİNANS ÇIKMAZI FETÖ’nün Almanya’da faaliyet gösteren Time to Help eV isimli sözde yardım kuruluşunun mal varlıklarının dondurulmasına ilişkin karar 31 Ağustos 2024 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlandı. FETÖ’ye büyük bir ekonomik darbeye neden olan bu karar ile örgüt finansal bir boşluğa düştü. Yardım adı altında topladıkları paraların kesilmesinden endişe duyan FETÖ’nün, Time to Help eV’nin varlıklarının dondurulması kararını örgüt üyelerinden sakladığı, finans kaynaklarındaki zayıflama nedeni ile örgütün büyük bir çıkmaza girdiği belirtildi.

Okumaya devam et...

Bu konuyu kimler açtı?

Üst Alt