AshaBi
Süper Üye
Futbolun yaşayan efsanesi Cristiano Ronaldo'nun 40'ncı doğum günü coşkuyla kutlandı. Portekiz yıldızın hayranları birçok ülkede meydanlarda toplandı. İşte ayrıntılar ve binlerce kişinin sokağa çıktığı kutlamalardan öne çıkanlar...
Cristiano Ronaldo hayranları, efsanenin 40'ıncı yaşını dünyanın dört bir yanında kutladı.
En renkli görüntüler ise Bolivya'daydı.Başkent La Paz'da toplanan yüzlerce Ronaldocu, doğum günü pastalarıyla gittiktleri meydanda klasikleşen gol sevinci yaptı.
40'ncı yaş coşkusu sadece Güney Amerika'da yaşanmadı.
New York'un ikonik adresi Times Meydanı'na bir günlüğüne Ronaldo heykeli dikildi.
Heykelin etrafındaki maskotun performansıyla eğlenen hayranlar, "Siu" yapmayı ihmal etmedi.
40'ncı yaş günü geniş kitlelerce kutlanan Ronaldo ise kariyerinin son perdesinin tadını çıkarıyor.
Doğum gününde özel röportaj veren Portekizli, futbolun 35 yaşından sonra daha keyifli olduğunu söyledi.
Ronaldo, "Eğer 10 sene önce bana sorsaydınız; 34-35 yaşımdan sonra futbol oynamayacağımı söylerdim. Ancak zaman ilerledikçe futbol ile daha çok mutlu olmaya başladım. Vücudum da bu konuda bana yardımcı oldu. Şimdi arkadaşlarıma 35 yaşından sonra futbol oynamanın özel bir hediye olduğunu söylüyorum." dedi.
Rekorlarla dolu profesyonel kariyerinde 23 sezonu geride bırakan Ronaldo, 2 senedir Suudi Arabistan'da oynuyor.
Okumaya devam et...