Welcome to IRCForumLarı®

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?
📌 Bilgilendirme: IRCForumlari.Web.Tr Online Skype destek hattı aktif edilmiştir. Online Skype destek adresi; sales@ircforumlari.web.tr

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Erkeklerin Dünyası kategorisinde KraLice tarafından oluşturulan Bir erkekten gelen öğütleri dikkate almak ister misiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 45 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Erkeklerin Dünyası
Konu Başlığı Bir erkekten gelen öğütleri dikkate almak ister misiniz
Konuyu Başlatan KraLice
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan KraLice

KraLice

IRCops
21 Eki 2023
299
28
28
Bilince ne olucak...
Erkekler çok konuşmuyor gibi görünseler bile içlerinden geçirdikleri bir sürü cümle var.

Bir erkekten gelen öğütleri dikkate almak ister misiniz?

-Bana erkekler kadınlardan ne ister diye sorma.Mümkünse kendin bunu keşfet.

-Şuan ne düşünüyorsun sorusuna asla gerçek cevabı alamayacaksın. Bence sormaktan vazgeç.

-Tuvalete girdiğinde kapıyı kapatmamandan rahatsız oluyorum. Birbirimize karşı rahat olmamız bu kadar da rahat olabilmen anlamına gelmiyor.

-Arkadaşlarımın önünde her zaman inkâr edeceğim ama sinema kuyruğunda elimi sıkıca tutman çok hoşuma gidiyor.

-Yalan söylediğinde ard arda çok fazla cümle kuruyor ve gereksiz detay veriyorsun. Bunu artık anlayabiliyorum.

-Annen ile aram iyi olabilir ancak derinlemesine bir bağ kurmam konusunda ısrarcı olmaktan vazgeç.

-Yakın arkadaşının saç modelini değiştirmesi beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Bu konuda 15 dakika konuşacağına harika bir hamburger yapsan sana daha çok hayran kalırım.

Bu konuyu kimler açtı?

Üst Alt