Welcome to IRCForumLarı®

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?
📌 Bilgilendirme: IRCForumlari.Web.Tr Online Skype destek hattı aktif edilmiştir. Online Skype destek adresi; sales@ircforumlari.web.tr

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haberler kategorisinde AshaBi tarafından oluşturulan 315 bin 856 öğretmen \"uzman öğretmen\" ve \"başöğretmen\" ünvanı aldı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haberler
Konu Başlığı 315 bin 856 öğretmen \"uzman öğretmen\" ve \"başöğretmen\" ünvanı aldı
Konuyu Başlatan AshaBi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AshaBi

AshaBi

Süper Üye
20 Eki 2023
16,930
19
38
İstanbul
www.ircforumlari.web.tr
315 bin 856 öğretmen

2024 yılı Öğretmenlik Mesleği Kariyer Basamakları kapsamında 66 bin 658 öğretmene uzman öğretmen, 249 bin 198 öğretmene de başöğretmen ünvanı verildi.

"2024 Yılı Öğretmenlik Mesleği Kariyer Basamaklarında İlerlemeye İlişkin Kılavuz", 23 Aralık 2024'te yayımlanmıştı. Kılavuz doğrultusunda başvuruda bulunan öğretmenler, uzman öğretmen ve başöğretmen ünvanı için eğitim programlarına katıldı. Eğitimlerini tamamlayan öğretmenlere yeni ünvanları doğrultusunda sertifikaları verildi. 315 bini aşkın öğretmen, 15 Ocak itibarıyla yeni ünvanları doğrultusunda eğitim öğretim tazminatından yararlanmaya başladı.

Okumaya devam et...

Bu konuyu kimler açtı?

Üst Alt