AshaBi
Sunucu Sahibi
Brezilya'nın Cruzeiro ile Arjantin'in Racing Club takımının karşılaştığı Cupa Sudamericana finalin bir taraftar dedesinin kafatasıyla katıldı. Kupayı müzesine götüren Racing Club taraftarı, "Bu benim büyükbabam Valentín Aguilera. O benim aşkım, Racing benim aşkım ve dedemin de aşkıydı." ifadelerini kullandı.
Brezilya'nın Cruzeiro ile Arjantin'in Racing Club takımları Cupa Sudamericana finalinde karşı karşıya geldi.Racing Club, maçı 3-1 kazanarak şampiyon oldu. Paraguay'da oynanan maçta tribünde dikkat çeken anlar yaşandı.
Arjantin'in Racing Club takımının taraftarı, Cruzeiro ile oynanan şampiyonluk maçına dedesinin kafatasını getirdi.Taraftar, kafatasını öperek, "Bu benim büyükbabam Valentín Aguilera. O benim aşkım, Racing benim aşkım ve dedemin de aşkıydı." dedi.
Spikerin, "Kapı kontrolünden bir insan kafatasıyla nasıl geçtin?" sorusuna taraftar, "Onu inancımla, Racing'e olan sevgimle geçirdim, o kendi kendine geçti," diye cevap verdi. Spiker, bu yanıt üzerine "Futbola duyulan tutkunun ölüm sınırlarını bile aştığının kanıtı." ifadelerini kullandı.
Racing Club taraftarı, 5 yıl önce Arjantin Süper Ligi'nde takımının şampiyon olduğu maç sonrası dedesinin kafatasıyla şampiyonluk kutlamalarında görüntülenmişti.
Racing Club'ın Cupa Sudamericana zaferi sonrası kutlamalardan yansıyan kareler...
Okumaya devam et...